Новини

Обучителен семинар за виртуална образователна платформа и виртуален консултантски офис

 
Снимка на Валентина Терзиева
Обучителен семинар за виртуална образователна платформа и виртуален консултантски офис
от Валентина Терзиева - Wednesday, 3 January 2018, 14:33
 
На 9 януари 2018 г., вторник, от 10.00 ч. в Хотел Оаза –  гр. Штип – Македония, ще се проведе съвместна научна конференция на тема: „Регионална конкурентоспособност на МСП от горския сектор в пограничния регион“ и обучителен семинар  за работа  с виртуална образователна платформа (VEP) и виртуален консултантски офис (VOFIS) с лектори от Института за информационни и комуникационни технологии към БАН.

На 11 януари 2018 г., четвъртък, от 10.00 ч. в Парк-хотел Кюстендил, гр. Кюстендил ще се проведе безплатен обучителен семинар за работа с виртуална образователна платформа (VEP) и виртуален консултантски офис (VOFIS) с лектори от Института за информационни и комуникационни технологии към БАН. На участниците ще се дадат сертификати за участие в обучението, както и безплатни ръководства за работа с платформите. Прилагането на придобитите умения ще помогне подобряване на конкурентоспособността, разширяване на пазара и прилагане на съвременни управленски стратегии и практики на иновативно сътрудничество между предприятията в горския сектор от пограничния регион.

Желаещите да участват любезно се приканват да заявят своето участие до 09.01.2018 г. на email: icibasmasa@gmail.com, като посочат своите имена, e-mail за обратна връзка, фирма и име на работодателя. На посочения от тях e-mail ще получат допълнителна информация относно програмата на събитието и местонахождението на хотела.