ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ВИРТУАЛНАТА ОБРАЗОВАТЕЛНА ПЛАТФОРМА (ВОП)

  1. Информацията е предназначена за предприятията от горския сектор на българо-македонския пограничен регион, но е свободна за всички, които се интересуват от подобряване на конкурентостта си.
  2. ВОП може да се ползва от преподаватели, студенти и учащи за подготовка за практически занятия. Преподавателите могат да се регистрират и да отговарят на зададени въпроси. Първите 3 години тази дейност не се заплаща.
  3. Достъпът до платформата е безплатен и става след регистрация с потребителско име и валиден е-мейл адрес.
  4. Информацията, която се публикува е официална, ако не е посочено друго, напр. Експертно мнение.
  5. Информацията на този сайт се предоставя за безвъзмездно ползване съгласно договора с програма ИНТЕРРЕГ – ИПП.
  6. Съдържанието на този уебсайт е отговорност единствено на Българска академия на науките и Македонска академия на науките и изкуствата и по никакъв начин не може да отразява становищата на Европейския съюз или управляващия орган на програмата.
  7. Информация се инициира да бъде поставена от регистрираните в сайта лица и организации в рубрика ВЪПРОСИ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ.
  8. Отговор се дава от оторизирани от Методическия съвет експерти – членове на колектива по проекта, както и други изявени експерти от институти на БАН, МАНУ, ЛТУ и др.
  9. Информацията, която се публикува, се проверява от Методически съвет. Той одобрява и предложенията за експерти или отправя покани за експерти.

Всеки потребител, който се регистрира или използва услугите на Виртуална образователна платформа, се задължава да отговаря и спазва стриктно следните ОБЩИ УСЛОВИЯ.


Платформата Moodle публикува актуализираното съобщение за поверителност и споразумението за обработка на данни (наричано общо "Условия") за сайтове, регистрирани в Moodle.net. Актуализираните Условия, които автоматично влизат в сила за всички съществуващи потребители и уебсайтове на 25 май 2018 г., са достъпни на линка.

Последно модифициране: Friday, 3 August 2018, 12:49